SOPHIA CARS & KIDS

Sophia Cars & Kids is een jaarlijks evenement voor kinderen onder langdurige behandeling bij het Sophia Kinderziekenhuis. Met 50 exclusieve sportauto’s worden zij een dagje rondgereden in de regio Rotterdam om zo even hun ziekte te kunnen vergeten. Ook krijgen zij een heerlijke lunch en wordt er aan het einde van de dag een goodiebag vol leuks meegegeven!

Dit jaar proberen wij ook een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Helpt u mee?

SOPHIA CARS & KIDS

19 MEI 2018

Het was een indrukwekkende dag! Meer dan 50 patiëntjes, broertjes, zusjes, vriendjes en ouders hebben een geweldige tijd gehad. Wij danken alle coureurs die zich met hun auto hebben ingezet!

Verder bedanken we iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan de realisatie van deze dag. In het speciaal de locaties voor hun gastvrijheid en inzet: Golfcenter Seve, Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht en Brasserie Waalhaven.

CONTACT & AANMELDEN

Voor al uw vragen kunt u het contactformulier gebruiken.
Bent u zelf in het bezit van een moderne exclusieve sportauto? En wilt u zich graag een keer inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis? Dan kunt u zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of contact op te nemen met info@sophiacarsandkids.nl. Bij goedkeuring wordt u uitgenodigd voor volgende edities.

Let op: De organisatie beslist of uw auto exclusief/bijzonder genoeg is om mee te mogen rijden.

Contactformulier

DONEREN & SPONSORING

Dit jaar willen wij een mooi bedrag bij elkaar krijgen voor de stichting Vrienden van Sophia. Helpt u mee? U kunt hier nog doneren tot 2 juni! Wilt u met uw bedrijf graag dit evenement sponsoren? Dan kunt u contact opnemen met ons door te mailen naar info@sophiacarsandkids.nl

Klik hier voor alle foto’s!